Rezervări telefonice: 0720018542

Recomandări

Recomandări

Conacul Sfantul Sava Brancovici IconConacul Sfantul Sava Brancovici

Strada Ioan Slavici 28, Ineu

4,7 121 reviews

 • Avatar Robin Benea ★★★★★ acum 4 săptămâni
  Locație rustica de bun gust cu preparate deosebite! E a doua oară când revenim! Am încercat ceva diferit de data asta... Pe partea de mâncare românească știam ca nu pot băga de vina, pe partea de pizza și paste , la fel! Am încercat … More Caracatița care este departe de ceea ce ma așteptam! A fost interesantă așa cu cartofi, boia și ceapa, buna la gust, dar ce e al mediteraneenilor sa lăsam sa fie al lor! In rest numai de bine, toată lumea mulțumită! Mai ales de deserturi... Așa in câteva cuvinte as spune despre preparatele de la Conac: Curcubeu pe ceru’ gurii!
  PS: Revenim in mod sigur și nu singuri!
 • Avatar Afm Romania ★★★★ acum 2 luni
  A fost o ocazie să trecem pragul Duminică .Primirea ,acomodarea toate realizate frumos și decent ,că de aveam rezervare de 4 persoane.Fiind prima data și asistați cu căldură de Mari ( felicitări pentru implicare dar și pentru … More decență)am degustat recomandările făcute cu profesionalism,de la aperitiv la desert.Un mic sfat ar fi bucătarului -chef in termeni noi : grăsimea nu se asortează cu dulce decât dacă ești bazat ca meserie și dacă ansamblul are un 9 ,bucătarul are un 2 pentru varza grețos de dulce ! Păcat de ciolan ,păcat de pulpa de rata corect gătite și gustoase fara dubii dar împreunate cu varza dulceață ....Preturile sunt de conac ,de atmosfera de calitate dar care din prisma bucătarului nu ne-au convins și as vrea sa cred că la următoarea întâlnire deoarece dau o nouă șansă bucătarului să i spun personal la masa dacă va lua 2 sau mai mult ! In rest suntem siguri că va fi o locație de urmărit ! Succes!
 • Avatar Adrian Tonta ★★★☆☆ acum 3 săptămâni
  Fiind foarte puțină lume( 2 mese),am asteptat peste 10 minute sa ni se ia comanda!
  Mâncarea foarte bună!!
 • Avatar Alexandru Bolog ★★★★★ acum o săptămână
  Faină loc dară și mândru ca Ineoani...😊 despre bucate nu-s cuvinte... servirea e foarte bună, făcută cu grija de un personal tânăr și drăguț. La sfârșit da nu la urmă spun despre clădire că este reabilitată cu foarte … More mult bun gust. Recomand!
 • Avatar EVConnect Romania ★★★★★ în ultima săptămână
  Experiență plăcută. Ambianță plăcută, personal amabil, bucate gustoase si potrivite la preț. Sigur ne intoarcem.